Stroški dostave in načini plačil

Stroški dostave

Naročeno blago dostavljamo preko ponudnika dostavnih rešitev - GLS Slovenija (General Logistics Systems, logistične storitve,d.o.o.)

Nakup blaga iz kategorije Prodajni program (vsi izdelki, razen akumulatorji):

        Pri nakupu do zneska 100 EUR je strošek dostave in pakiranja 3,9 EUR za vse artikle v eni pošiljki.

        Pri nakupu nad 100 EUR je dostava brezplačna.

 

Načini plačil

1. Plačilo po povzetju
V primeru, da želite naročeno blago plačati ob dostavi na vaš naslov (po povzetju), označite pri naročanju v "Koraku 5: Način plačila" polje "Plačilo po povzetju". Znesek naročila plačate dostavljavcu z gotovino ali s plačilno kartico, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov.

 

Pri plačilu z GOTOVINO, po povzetju, ni stroškov provizije.

Pri plačilu s PLAČILNO KARTICO, se zaračunajo stroški provizije banke v višini 1,43% vrednosti odkupnine.

Primer plačila provizije pri plačilu s plačilno kartico:

Vrednost odkupnine: 33,79 EUR

Stroški provizije: 1,43% od 33,79 EUR = 0,48 EUR

Skupni strošek nakupa: 33,79 EUR+0,48 EUR=34,27 EUR

Če se želite znesku provizije izogniti, priporočamo da izberete v "Koraku 5: Način plačila" polje "Način Preko spletne banke oziroma po predračunu", ali plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu na našem naslovu.

2. Plačilo po ponudbi - s predhodnim nakazilom
V primeru, da želite vaše naročilo plačati preko naročila/predračuna, označite pri naročevanju v "Koraku 5: Način plačila" polje "Preko spletne banke oziroma po predračunu". S to ponudbo nato (preko spletne banke) plačate naročeno blago. Ko bo plačilo razvidno na našem računu, bomo blago v obljubljenem dobavnem roku odpremili preko dostavne službe na vaš naslov. Če pa ste v naročilu označili osebni prevzem, pa vas bomo kontaktirali za prevzem, takoj ko bo blago za to pripravljeno. Blago za osebni prevzem izdajamo na naslovu Minimarket d.o.o., Ješenca 23b, 2327 Rače.